Medlemskap

cats-prowl-cat-hunting-shadows-tiger-free-desktop-wallpaper.jpg

De olika passen.

Thaiboxning vuxna

Thaiboxning är Thailands nationalsport och innefattar sparkar, boxning, knän och armbågar. I tävlingsform sker det i ring och med ronder och viktklasser.  På ATC lär vi ut thaiboxning på alla nivåer. Från nybörjare till avancerad nivå. Träningsupplägget har en bred variation av teknik, kondition och styrka. Som ny medlem på ATC tilldelas man en grupp som passar medlemmens erfarenhet och nivå.

Vid prova på pass finns viss utrustning att låna, därefter ser vi att medlemmen har egen utrustning. Det som kommer behövas är följande.

- 12oz boxnings handskar för damer

- Benskydd, Tandskydd 

Här hittar ni kompletta startpaket JABB.SE

 


Thaiboxning barn

Barnpasset 1 riktar sig till barn i ålder 5- 8 år. Vi jobbar mer lekfull rörelse som stafett och kull lekar för att hitta motorik och kroppskontroll. På passen går vi igenom grunderna i thaiboxningen. Gemensam skuggboxning och teknik på mits. Hinderbana är ett uppskattat element i fysen, som vi avslutar med lätt styrka och kondition på intervall.

 

Barnpasset 2 riktar sig till barn i ålder 8-12 år. Här jobbar vi med grund tekniken i thaiboxning. Vi skuggboxas och drillar kombinationer på mitsar eller i par. Fokus är att på ett leksamt och roligt sätt täcka upp alla delar av thaiboxningen och bygga en bra grund.

Vi jobbar med kondition och styrka på intervall.

- Boxningshandskar för barn 6-8oz. 

 


ALPHA Physique 

ALPHA Physique är ATCs fysdel. Här skapar vi starka, hälsosamma och funktionella kroppar. Vi tar vi det bästa från alla träningsformer och skapar svettiga, roliga och dynamiska pass. Under passen jobbar vi i cirkel eller stationer.  Många gånger på intervall, för att verkligen få ut maximalt av träningspassen. Vi arbetar med vikter, gummiband och med egen kroppsvikt. Ibland tar vi inspiration från thaiboxningen, ibland tvärt om. Oavsett kan vi garantera svettiga pass med mycket skön energi och glädje. Passen sker barfota alt. inneskor.

 

 

Anmälningsformulär VT 2020

VT 2020 13/1 - 14/6

Swish nummer: 1235356886

Namn *
Namn
Fullständigt namn
12 Siffror
Thaiboxning
Betalning sker via postgiro eller till Swish nummer: 1235356886 med namn & tilldelat medlemsnummer.
Fysträning
Betalning sker via postgiro eller till Swish nummer: 1235356886 med namn & tilldelat medlemsnummer.
ALPHAflow
Träningspaket
Thaiboxning & Fystränings paketet: Paket för båda gymmen gäller endast för medlemmar i Bagarmossen.
Studerande?
reducerat pris mot uppvisning av giltigt studentkort
Allmänna villkor *
Villkoren hittar ni under formuläret.

 

Swish nummer: 1235356886

Allmänna villkor:

Tecknande av medlemskap är bindande.

Varje medlem tecknar vid en årsavgift på 250:-  I den ingår försäkring K62910 Se. Budo&Kampsports förbundet https://www.budokampsport.se/klubb/forsakring/

Betalning sker senast den 27:e i månaden.

Övrigt

OBS! Återbetalning av terminsavgift eller klippkort är ej möjligt. OBS!