om ALPHA Trainingcenter.

cats-prowl-cat-hunting-shadows-tiger-free-desktop-wallpaper.jpg
 
 
ALPHA 75% transp.png
 
 

Vad är ALPHA Training center?

 

Det fanns en idé om en träningsanläggning. En plattform för kvinnor att mötas och träna på. Ett kampsportsgym med inrikting mot kvinnor. Det fick gärna ligga i förorten. Drömmen fanns om ett lokalt gym med en familjär känsla. Det var så ALPHA Training center föddes.

 

ALPHA Training center är ett thaiboxningsgym för alla oavsett ålder eller nivå. Vårt syfte är att tillhandahålla professionell och bra träning i en positiv miljö. Lägga grunden och utveckla kunskaperna inom thaiboxning, samt tillgodose våra medlemmars behov av träning.

 

ALPHA Physique är vårt sätt att bygga styrka och kondition. Skapa starka, smidiga och hälsosamma kroppar. Vi jobbar med vikter och egen kroppsvikt. Ibland hämtar vi inspiration från thaiboxningen, ibland tvärtom. Vi tar det bästa av allt och skapar en mångsidig, rolig och dynamisk träningsform.

 

Vår värdegrund ligger i att alla människor, oavsett etnicitet, religion eller politisk tillhörighet, ska ha möjlighet att utföra den här typen av idrott tillsammans. Organisationen står för professionalitet, öppenhet och respekt.  

 

Vilka är vi?

 

Jenny Krigsman

Jenny Krigsman

Mitt namn är Jenny Krigsman. Grundare och huvudtränare för thaiboxningen på ALPHA Training center.

 

Mitt liv har genomsyrats av träning och rörelse. Från barnsben till vuxen ålder. Tränat och tävlat, både individuellt och i lagsport. Det har varit en central del av livet. Ett sätt att leva. Gick från lagsport till kampsport. Från taekwondo till thaiboxning.

Balansen mellan den fysiska kampen och sinnet är det som fascinerar mig mest med kampsporten. Det i kombination med den fysiskt tuffa träningen och fighten, har thaiboxning tillfredsställt så många behov i mitt liv. Och gör fortfarande.

På mina över femton år i kampsports världen har jag samlat på mig stor kunskap och erfarenhet. Nu vill jag ge den vidare. Använda den kunskapen till att forma duktiga fighters och inspirera våra medlemmar till ökat välmående.

Mina starkaste egenskaper som huvudinstruktör är noggrannhet och höga ambitioner. Jag vill se människor lyckas och drivs av att se människors fulla potential.

 

Victoria Lauenstein

Viktoria Lauenstein. Foto: Creatiivesoulmedia   

Viktoria Lauenstein. Foto: Creatiivesoulmedia

 

Mitt namn är Viktoria. Jag är grundare och huvudansvarig för ALPHA Physique på  ALPHA training center

 

Jag inspireras och motiveras av att se välmående som ett resultat av personers träningsresa.

Själv har jag gjort en resa från att väga över 80kg till nuvarande 65kg, genom sund kost, kunskap, bra träning och tålamod. Enligt mig finns det ingen Quickfix, eller genväg för att uppnå det resultatet som just du vill uppnå.

Jag är utbildad PT och är aktivt tävlande Thaiboxare.

 

Några av de egenskaper som gör mig till en bra fyscoach är min kreativa förmåga att hitta lösningar, att jag är lyhörd och väldigt positiv.

 

Kompetens:

Utbildad PT via safe education 2013

Tränat Thaiboxning sedan 2011 & Aktivt tävlat i sedan 2015

 

 

Policy


- På ALPHA TC respekterar vi våra träningspartners.

- Vi har nolltolerans mot rasism, mobbning eller diskriminering pga religion eller sexuell tillhörighet.

 

- Till passen kommer vi med god hygien, klippta naglar och rena träningskläder. Detta för att undvika att bakterier såsom ringorm eller stafylokocker uppstår på klubben.

- Vid sjukdom stannar vi hemma. För er och era träningspartners skull.

- I förebyggande syfte rekommenderar vi: Alcogel, Defense soap och/eller Gear fresh som bra produkter för bra träningshygien.


- Vi håller en respektfull och vårdad ton på språket i lokalen.

- Vi hälsar på våra instruktörer och våra träningspartners.

- Vi tar hand om vår utrustning och lämnar tillbaka den som vi tog den för allas trivsel.

- Alla är välkomna att iaktta, men respektera pågående pass och instruktören som instruerar.


 

Välkommen till

ALPHA Training center.