om ALPHA Trainingcenter.

cats-prowl-cat-hunting-shadows-tiger-free-desktop-wallpaper.jpg
 
 
ALPHA 75% transp.png
 
 

Vad är ALPHA Training center?

 

Det fanns en idé om en träningsanläggning. En plattform för kvinnor att mötas och träna på. Ett kampsportsgym med inrikting mot kvinnor. Det fick gärna ligga i förorten. Drömmen fanns om ett lokalt gym med en familjär känsla. Det var så ALPHA Training center föddes.

 

ALPHA Training center är ett thaiboxningsgym för alla oavsett ålder eller nivå. Vårt syfte är att tillhandahålla professionell och bra träning i en positiv miljö. Lägga grunden och utveckla kunskaperna inom thaiboxning, samt tillgodose våra medlemmars behov av träning.

 

ALPHA Physique är vårt sätt att bygga styrka och kondition. Skapa starka, smidiga och hälsosamma kroppar. Vi jobbar med vikter och egen kroppsvikt. Ibland hämtar vi inspiration från thaiboxningen, ibland tvärtom. Vi tar det bästa av allt och skapar en mångsidig, rolig och dynamisk träningsform.

 

Vår värdegrund ligger i att alla människor, oavsett etnicitet, religion eller politisk tillhörighet, ska ha möjlighet att utföra den här typen av idrott tillsammans. Organisationen står för professionalitet, öppenhet och respekt.  

 

 

Jenny Krigsman

Mitt namn är Jenny Krigsman. Grundare och huvudtränare för thaiboxningen på ALPHA Training center.

 

Mitt liv har genomsyrats av träning och rörelse. Från barnsben till vuxen ålder. Tränat och tävlat, både individuellt och i lagsport. Det har varit en central del av livet. Ett sätt att leva. Gick från lagsport till kampsport. Från taekwondo till thaiboxning.

Balansen mellan den fysiska kampen och sinnet är det som fascinerar mig mest med kampsporten. Det i kombination med den fysiskt tuffa träningen och fighten, har thaiboxning tillfredsställt så många behov i mitt liv. Och gör fortfarande.

På mina över femton år i kampsports världen har jag samlat på mig stor kunskap och erfarenhet. Nu vill jag ge den vidare. Använda den kunskapen till att forma duktiga fighters och inspirera våra medlemmar till ökat välmående.

Mina starkaste egenskaper som huvudinstruktör är noggrannhet och höga ambitioner. Jag vill se människor lyckas och drivs av att se människors fulla potential.

 

Cornelia+PT+bild.jpg

Cornelia Banarp

Mitt namn är Cornelia Banarp och jag är huvudtränare för juniorerna på Alpha Och håller även PT pass i ThaiBoxning.

Jag har under större delen av mitt liv hållit på med träning både lagsport men även individuella sporter framför allt har jag hållit på med thaiboxning och

de har jag gjort i 11 år och gör fortfarande då sporten ligger mig varm om hjärtat och har gjort sedan jag började träna.

Om du söker att få träning med innehåll och mening samt att få använda både kropp och hjärna för att både få känna utveckling och må bra så är jag rätt person för dig/er


Coach Erica Alpha training center

Erica Bratt

Mitt namn är Erica Bratt och jag är barntränare, fystränare och flowtränare på Alpha.

Min träningsresa började ganska sent i livet. Efter att ha levt ohälsosamt utan träning men med mycket besvär så hittade jag kampsporten och genom den har jag letat mig vidare.

Jag började med taekwondo 2005 där jag nu har svart bälte 1 dan, har under årens gång även tränat andra kampsporter såsom BJJ och thaiboxning.

Jag är utbildad medicinsk massageterapeut och har under perioder tränat mycket yoga, då främst Bikramyoga.

De senaste åren har jag mer intresserat mig för Animal flow som jag nu är certifierad instruktör i.

Det jag älskar med denna träning är sättet den kombinerar styrketräning med rörlighet, smidighet och koordination. Kroppen får sig en ordentlig genomkörare på alla sätt samtidigt som hjärnan får chans att jobba och ”koppla ihop sig” med kroppen.

Min syn på träning är att det främst ska vara roligt och utmanande. Jag vill att fokus ska ligga på att må bra, att det ska kännas bra i kroppen. De mål du har med din träning kan vara olika, men är träningen inte rolig så kommer du nog ge upp innan du nått dit, och är den inte utmanande nog så kommer du tröttna på vägen. Jag vill ta bort fokuset från ytan och det du ser i spegeln till att bygga en funktionell kropp som orkar bära dig genom livet.

Min styrka är att jag har bred kunskap om kroppen och anatomi samt en bra förståelse för rörelseapparaten. Jag är noggrann och älskar att se människor utvecklas i sin träning.


Coach Adela Alpha traning center

Adela Jayton

Mitt namn är Adela Jayton, mig träffar ni på Alpha-Physique och thaiboxningspassen på Alpha. Jag håller även PT-pass i funktionell styrka samt thaiboxning.

Motion och rörelse har alltid varit en del av min livsstil och är fortfarande - har tränat och tävlat både individuellt och i lagsport (ex. thaiboxning, bjj, fotboll och crossfit).


Träningen är ett viktigt inslag i min vardag, då den skapar möjlighet till balans mellan kropp och psyke.

Den bidrar inte enbart till en förbättrad fysik, den har även en positiv inverkan på det mentala och psykiska välbefinnandet.

Detta har jag upplevt själv och vill nu inspirera och sprida vidare till Alphas medlemmar.

Träning är ingen quick fix - skynda långsamt - jobba utefter egen förmåga och framförallt HA KUL- detta kommer att ge dig de resultat du vill uppnå!

 

Policy


- På ALPHA TC respekterar vi våra träningspartners.

- Vi har nolltolerans mot rasism, mobbning eller diskriminering pga religion eller sexuell tillhörighet.

 

- Till passen kommer vi med god hygien, klippta naglar och rena träningskläder. Detta för att undvika att bakterier såsom ringorm eller stafylokocker uppstår på klubben.

- Vid sjukdom stannar vi hemma. För er och era träningspartners skull.

- I förebyggande syfte rekommenderar vi: Alcogel, Defense soap och/eller Gear fresh som bra produkter för bra träningshygien.


- Vi håller en respektfull och vårdad ton på språket i lokalen.

- Vi hälsar på våra instruktörer och våra träningspartners.

- Vi tar hand om vår utrustning och lämnar tillbaka den som vi tog den för allas trivsel.

- Alla är välkomna att iaktta, men respektera pågående pass och instruktören som instruerar.


 

Välkommen till

ALPHA Training center.